Bojíte se o majetek, když nejste doma? Zajistěte si IP kamery

Většina lidí má domácnost plnou elektroniky, drahého vybavení, spotřebičů a různých cenností. Ne každému je příjemné opouštět svou nemovitost a dávat tím příležitost zločinným živlům, aby se obohatili na vašem majetku. Víte o tom, že účinná ochrana vašeho majetku vůbec nemusí být drahá? Investice do této ochrany je zcela mizivá ve srovnání s cenou nemovitosti nebo jejího vybavení. Pomůže přesto ochránit to, co jste celou dobu budovali a dopřeje vám klid ať už jste v práci, na dovolené nebo kdekoliv jinde.

Základem by měly být IP kamery

V současné době se velikost, cena i technologie kamer tak zdokonalily, že jde o převratné přístroje, které si může pořídit naprosto každý. Chytré ip kamery nejsou vysokou investicí a fungují lépe než hlídací pes. Kdykoliv se vzdálíte od domu, můžete sledovat svůj majetek vzdáleně pomocí svého chytrého telefonu. Stačí k domu umístit jednu nebo více těchto kamer a mít pod dohledem vše potřebné. Specialistou na tyto kamery je internetový obchod Emos.cz. Nabízí se vám kamery, které mohou být přímo umístěné na domě i bateriové kamery, které můžete umístit i dále od domu, třeba na zahradu. Díky chytré aplikaci EMOS GoSmart se můžete kdykoliv podívat, co kamery zaznamenávají. Nejen to, prostřednictvím kamer lze spustit i alarm. Kamery disponují detekcí pohybu, takže vás mohou upozornit na pohyb na vašem pozemku. Ihned budete vědět, jestli je to pes od sousedů, pošťák nebo třeba zloděj či vandal. Kamery mají širokoúhlá objektiv, takže dokážou zabrat opravdu široký záběr. Jelikož mají Full HD rozlišení, můžete vidět každý detail. Pokud jste se doposud strachovali vzdálit od domu, nyní už nemusíte, kamery vám dodají pocit jistoty a bezpečí.

Díky kombinaci kamery s venkovním osvětlením získáte světlo a kameru v jednom. Možnost vzdáleně identifikovat každého návštěvníka vašeho pozemku je k nezaplacení. Eshop toho nabízí mnohem více, můžete si zde vybírat i moderní osvětlení do celého domu, například světla do koupelny LED. Sortiment eshopu je přehledný, skvěle popsaný a zajisté si v něm i ti nejnáročnější vyberou moderní vybavení pro interiér i exteriér domu.